Zöldséges aprópecsenye

4 fő részére

Nehézség:

közepes

hozzávalók

  • 0.5 kg sertéscomb
  • 20 dkg császárszalonna
  • 10 dkg kolozsvári szalonna
  • 50 dkg zöld zöldbab
  • 20 dkg zöldborsó
  • 2 db piros pritaminpaprika
  • 2 db tv-paprika
  • 3 nagy fej hagyma
  • 1 répa fokhagyma
  • ételízesítő
  • szerecsendió
  • bors
  • pirospaprika

Elkészítés

A hagymát olajon megdinsztelem, hozzáadom a felkockázott kolozsvári szalonnát, megszórom 1 kávéskanál pirospaprikával, és felöntöm kevés vízzel, és beleteszem a kockára vágott húst. Kb. 15 perc múlva beleteszem a feldarabolt zöldbabot, zöldborsót, paprikákat, paradicsomot, a darabolt répát, a zúzott fokhagymát. Megfűszerezem ételízesítővel, borssal és szerecsendióval. Rizzsel, tésztával vagy burgonyával is köríthetjük, de magában is finom.

Megjegyzés

Gombát is lehet tenni bele. ?rölt szerecsendió helyett mindig egészet használok, és úgy reszelem az ételbe. A receptet "Molasses" néven küldték be.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.